Ineko förvärvar Modintryckoffset

Januari 2015

Ineko förvärvade Modintryckoffset den 22 december 2014. Modintryckoffset är ett grafisk företag som erbjuder tjänster som digital- och offsettryckning, prepresstjänster och förpackningslösningar. Modintryckoffset har tillsammans med dotterbolaget Jourtryck Peter & Waclaw AB en omsättning på ca 60 miljoner kronor med ca 30 anställda. Företagen ligger dels i Liljeholmen samt i Sollentuna.

Förvärvet innebär att erbjudandet till Modintryckoffsets kunder kan breddas och redan goda kundrelationer kan utvecklas och fördjupas.

Det breddade erbjudandet kan bland annat göras genom Ineko Groups kompetens och resurser på byråsidan – genom Ineko Creative – och inom butikskommunikation – genom Ineko Instore. Dessutom hanterar Ontime lager och logistiklösningar.

Kunderna kan därigenom få hjälp hela vägen från första idé till leverans av färdig produkt som fungerar i den miljö där den ska göra jobbet.
Modintryckoffset har ca 30 medarbetare med stor kompetens och erfarenhet som kommer att förstärka Ineko Group på ett bra sätt.

Planen är att Modintryckoffset kommer att integreras i Ineko snarast möjligt under 2015.

”Vi hälsar alla medarbetare på Modintryckoffset välkomna till Ineko Group och vi ser fram emot att tillsammans kunna utveckla affärer med befintliga och nya kunder”, säger Joakim Bergman, vVD för Ineko Group.