Atrium Ljungberg

En årsredovisning för Atrium Ljungbergs mångfasetterade stadsmiljöer

Atrium Ljungberg är moderna och visionära samhällsbyggare som skapar mångfasetterade, hållbara och levande stadsmiljöer. Ineko Creative har skapat det färgstarka grafiska manéret med en urban känsla i bilder, motiv och manér, som nu genomsyrar hela kommunikationen i alla kanaler.

För årsredovisningen 2015 tog vi tillsammans tydliga grepp på utvalda delar av innehållet och skruvade ännu mer på de grafiska detaljerna, allt för att göra en bättre och vassare årsredovisning än året innan.

Årsredovisningsprojektet löper över minst åtta månader med omfattande arbete där alla delar skapas, finslipas, kontrolleras och produceras. Med sina 160 sidor med närapå 80 diagram, 90-talet bilder, kartor, strategier, målsättningar, verksamhetsbeskrivningar och finansiella rapporter är det ett gediget och dedikerat teamarbete som utförs.

I slutet av mars levererades de fysiska trycksakerna i god tid inför stämman och vi är glada och stolta att få vara en del av projektet.

-Vi uppskattar att bli utmanade och att tillsammans utveckla årsredovisningen år för år. Inekos engagemang och förståelse för vår verksamhet betyder mycket och vi känner oss trygga med att de har full koll på processen och levererar hög kvalitet.
Vi jobbar helt enkelt väldigt bra tillsammans efter en väl beprövad och stabil process där vi litar på varandras kompetenser.

Mari Edberg, Kommunikationschef

Låt oss berätta mer

Ute Hegele

Byråprojektledare

Telefon: 010-212 21 05
Mobil: 0709-95 19 89