Haupt Lakrits

Ineko kontaktades av Haupt Lakrits för att få komma med ideer och förslag på hur en presentförpackning till Haupts designikoniska burkar skulle kunna att se ut. Ineko ombads att ta fram en förpackning i 2 olika storlekar, en för 2st burkar och en för 4. Det viktiga var att behålla känslan av kvalitet och exklusivitet utan att skryta, precis så som varumärket vill uppfattas, samma känsla som möter kunden när de köper en burk och samtidigt kunna tillföra en yta för storytelling samt att kunna använda förpackningarna som snygga displayer i butik.

Creative och Production jobbade tätt ihop för att nå önskat resultat innan det presenterades för kund för att nå en optimal lösning, både ekonomiskt och varumärkesmässigt.

Resultatet som Ineko tog fram bestod utav folierade och seglaminerade kartonger med partiell UV-lack som tillsammans kommunicerar Exklusiv svensk lakrits signerad utav Christian Haupt. Kartongen innehåller också flikar som håller upp förpackningsdelen för en snyggare exponering i butik samtidigt som man kan läsa om Haupts historia i locket. Inredet är utstansat för att hålla fast burkarna så de alltid ligger kvar snyggt och korrekt även under transport.

Låt oss berätta mer

Mikael Falldahl

Säljare

Telefon: 010-212 21 07
Mobil: 0708-41 79 24