Johan & Nyström

Mässmonter för Kafferostaren Johan & Nyström

På uppdrag av kafferostaren Johan o Nyström fick Ineko möjligheten att ta fram en mässmonter inför ett event. Kraven var höga, den skulle kännas modern, inspirerande och miljösmart. Det var viktigt att man kunde känna igen sig mot deras caféer i stan som andas värme och personlighet. Montern skulle även ta lite plats och vara lätt att frakta. Den skulle dessutom vara enkel och smidig sätta upp.

På Johan o Nyström har man ett högt fokus på miljö och hållbarhet. Montern skulle också uppfylla de kriterierna och som besökare skulle man känna av dessa värderingar när man kom till montern.

Vår vision med eventet blev: Vi ville inspirera till förändring, skapa förnyelse och få besökarna att stanna länge. Vi ville att montern skulle sticka ut i mängden och skapa sin egen identitet. För att skapa en igenkänning mot caféet gjorde vi mässmontern i samma grafiska utförande som verkligheten.

Inekos arbetsgrupp med kreatör, formgivare och konstruktör m.fl. arbetade fram en grafisk lösning som blev mycket hållbar. Både i sin kommunikation och miljökänsla. Med det återvinningsbara och stadiga materialet Re-board gjorde vi en hopfällbar monter som förvaras i en låda, som både tål att hänga på samt ställa tunga kaffemaskiner. Tack vare enkelheten blev montern en succé och det tar bara 13 minuter att sätta upp den.

Välkommen in på en kopp kaffe!

Här kan ni se en film över hur snabbt monteringen går:

Låt oss berätta mer

Therese Boström

Byråchef och Marknadschef

Telefon: 010-212 21 10
Mobil: 0708-46 89 23