Företagspresentation

Välkommen till Ineko.
Ineko Group är en rikstäckande fullserviceleverantör som erbjuder tjänster inom kreation och grafisk produktion. Under ett och samma tak hittar du både tryckeri och reklam- och produktionsbyrå. Här kan du få hjälp med alltifrån idé och trycksaksproduktion till publicering i olika mediekanaler, distribution och lager (Ontime), systemlösningar och butikskommunikation.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Falun (Strålins) samt Nacka (Ontime).

Vi har tre verksamhetsområden och en nischad enhet för finansmarknaden:
Creative.
Reklam- och produktionsbyrå med 30 personer. På byrån får du hjälp med idéer för kampanjer, planering av tryckta- och digitala kampanjer och produktion av dem.

Production.
Vi är Stockholms största tryckeri med stor tryckkapacitet för offset- och digitaltryckning och storformat såsom vepor, banderoller och mässväggar. Vi trycker även på plexiglas, dörrar och kartong, såsom Re-board®. I vårt tryckeri har vi även en egen kartongverkstad där vi själva fodrar upp skyltar till din kampanj. Vi är ett tryckeri med extra allt.

Instore.
Rådgivning kring tryckproduktioner som fönsterfoliering, butiksprofilering, mässor och andra event. Vi erbjuder full retailservice med uppstart, genomförande, produktion och montering.

Finanstryck.
Finanstryck är specialister med lång erfarenhet av framställning av börsprospekt. Erbjudandet omfattar formgivning, originalproduktion, tryckning och distribution. Verksamheten är anpassad för att klara finansmarknadens mycket högt ställda krav.