Production – grafisk produktion, merchandise och distribution

Välkommen till Ineko Group. Vi är ett grafiskt produktionshus som rymmer ett av Sveriges största och modernaste tryckerier samt en reklam- och produktionsbyrå. Vår storlek och unika bredd ger oss stor kapacitet för såväl offsetproduktion, digitaltryck, storformat och efterbearbetning. Under vårt tak hittar du också bokbinderi, kartongverkstad samt lager- och distributionstjänster. Kort sagt: här finns allt du behöver, oavsett vad du behöver, skräddarsytt helt efter dina behov och önskemål.

Vi kan dessutom stoltsera med norra Europas enda tryckpress med inbyggt folieverk. Den gör att du kan få fantastiska effekter på dina trycksaker i kombination med lack och laminering. Resultatet är en trycksak långt utöver det vanliga.

Förpackningar behövs ofta för olika ändamål. Här kan du göra din förpackning för enkla eller exklusiva ändamål. Merchandise produkter är också en förlängning av ditt varumärke och det är viktigt att färg och kvalité signalerar samma känsla. Här får du inspiration och förslag på lämpliga produkter utifrån ditt behov. Kanske ska även den förpackas? Då hjälper vår byrå till med att ta fram förslag på lösning.

Som kund hos är det viktigt att du känner dig trygg hela vägen. Därför får du en ”egen” grafisk projektledare som blir expert på just din produktion. Projektledaren fungerar som ett bollplank och har kvalitetsansvar genom hela tryckprocessen, oavsett om det handlar om offsettryck, digitaltryck eller storformatsproduktioner för exempelvis utomhusexponeringar.

Vill du ha hjälp med design- och originalarbete finns våra erfarna kreatörer på reklam- och produktionsbyrån som följer arbetet hela vägen till tryckt produkt. Alltid i nära samarbete med den grafiska projektledaren.

Vi ser det som en självklarhet att vara certifierade enligt ISO 12647-2, enligt dess svenska version Certifierad grafisk produktion (CGP), vilket innebär att alla flöden är säkerställda och kontrollerade såväl offsettryck, digitaltryck samt i storformatstryck.

Har du frågor om våra möjligheter inom grafisk produktion, merchandise eller distribution är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Låt oss berätta mer

Anders Dekany

Försäljningschef

Telefon: 010-212 21 45
Mobil: 0708-56 08 75